Nagli porast interesovanja za "Operu"

Bez autora
Mar 22 2010

Norveška softverska kompanija "Opera softver" objavila je da je u Evropi naglo povećan broj preuzimanja njenog veb navigatora "Opere". Od izlaska najnovije verzije tog navigatora 10.5, broj njegovih preuzimanja u Evropskoj uniji se povećao 130 puta.To je pre svega rezultat činjenice da je "Majkrosoft" uveo u svoj čuveni operativni sistem "vindouz" ekrane na kojima se može birati veb navigator, a u toj ponudi su i "Internet eksplorer", "Mozila Fajerfoks", "Gugl Krom", "Opera" i "Safari".

Nagli porast interesovanja za Norveška softverska kompanija "Opera softver" objavila je da je u Evropi naglo povećan broj preuzimanja njenog veb navigatora "Opere".

Od izlaska najnovije verzije tog navigatora 10.5, broj njegovih preuzimanja u Evropskoj uniji se povećao 130 puta, preneli su danas francuski elektronski mediji.

To je pre svega rezultat činjenice da je "Majkrosoft" uveo u svoj čuveni operativni sistem "vindouz" ekrane na kojima se može birati veb navigator, a u toj ponudi su i "Internet eksplorer", "Mozila Fajerfoks", "Gugl Krom", "Opera" i "Safari".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik